Πώς μπορώ να επιστρέψω ένα είδος;

Για επιστροφές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 26650 23710 ή στο sales@kotsis-parts.gr για να μας ενημερώσετε για τον κωδικό και τον λόγο επιστροφής.

Αν η ευθύνη της επιστροφής επιβαρύνει εμάς, μπορεί να γίνει με την συνεργαζόμενη ΕΛΤΑ Courier. Σε κάθε άλλη περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τρόπο αποστολής που σας εξυπηρετεί για να παραληφθεί στα στοιχεία: Βασίλειος Κώτσης, Τζαβέλαινας 1, Τ.Κ. 46100, Ηγουμενίτσα, τηλ: 694 730 4642.

Τα ανταλλακτικά (νέα ή μεταχειρισμένα) πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και σε καμία περίπτωση να μην έχουν χρησιμοποιηθεί. Προσοχή! Ανταλλακτικά που ανήκουν στην κύρια κατηγορία "Ηλεκτρικά & Ανάφλεξη" ή σε οποιαδήποτε από τις υποκατηγορίες της, εξαιρούνται από την πολιτική επιστροφής (δεν γίνεται αποδεκτή καμία επιστροφή)

Πόσο χρόνο έχω στη διάθεσή μου για να επιστρέψω ένα είδος;

Όλες οι επιστροφές πρέπει να γίνονται εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του είδους.

Πώς θα μου επιστραφούν τα χρήματα;

Αφού εγκριθεί η επιστροφή, θα λάβετε πίσω τα χρήματά σας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή με συμψηφισμό του ποσού σε επόμενη παραγγελία σας.

Πότε θα μου επιστραφούν τα χρήματα;

Αφού εγκριθεί η επιστροφή, η εταιρεία και το τμήμα λογιστηρίου, θα δρομολογήσει την επιστροφή. Ο χρόνος πίστωσης του ποσού εξαρτάται από την τράπεζα με την οποία συνεργάζεται ο πελάτης.

Ακολουθήστε μας στο Facebook